LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Pregled - Odluka o usklađivanju naknada osobnoga dohotka u svezi s pravom na prekvalifikaciju ili dokvalifikaciju i naknada osobnoga dohotka u svezi s pravom na zaposlenje od 1. siječnja 1991.

PREGLED PROPISA: Odluka o usklađivanju naknada osobnoga dohotka u svezi s pravom na prekvalifikaciju ili dokvalifikaciju i naknada osobnoga dohotka u svezi s pravom na zaposlenje od 1. siječnja 1991.


Propis - 1991-03-15-470 Podaci o izvoru: Narodne novine br.: 15 / 1991 - 30.03.1991.

LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA
PREPORUKE

Firme sa poštenim direktorima imaju web stranice sa jasnom ponudom. Čuvajte se firmi bez web stranica. Webshop je daleko složenija web stranica od informativne web stranice, te izrada webshopa mora biti strogo profesionalna. Izrada internet stranica za knjižnice i biblioteke, oglašavanje za psihijatre, internet marketing za auto moto klubove, online usluge za lokalnu samoupravu, hosting za trgovine bijelom tehnikom, prijava na tražilice za stočare, ažuriranje internet stranica za disco klubove i sve druge internet usluge za sve vrste udruga ili firmi. Kompletna usluga po sistemu ključ u ruke.

Pregled ponude internet usluga - Pregled ponude poslovnih usluga