LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Pregled - Odluka o usklađivanju naknada osobnoga dohotka u svezi s pravom na prekvalifikaciju ili dokvalifikaciju i naknada osobnoga dohotka u svezi s pravom na zaposlenje od 1. siječnja 1992.

PREGLED PROPISA: Odluka o usklađivanju naknada osobnoga dohotka u svezi s pravom na prekvalifikaciju ili dokvalifikaciju i naknada osobnoga dohotka u svezi s pravom na zaposlenje od 1. siječnja 1992.


Propis - 1992-03-16-351 Podaci o izvoru: Narodne novine br.: 16 / 1992 - 26.03.1992.

LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA
PREPORUKE

Poslovni servisi i usluge, javni natječaji, poslovni imenici, internet usluge. Izrada dinamičke i višejezične web prezentacije za apartmane. Pregled svih internet usluga za turizam ali i druge djelatnosti. Izrada kvalitetnih internet stranica za električare i instalatere, izrada CMS stranica za sportska društva, izrada oglasa za obiteljske trgovine, održavanje stranica za proizvođače ortopedskih pomagala, hosting stranica za udruge građana, e-mail serveri za web portale, izrada internet baza podataka za optičarske radnje i sve druge internet usluge za sve djelatnosti i za sve vrste poslovnih subjekata.

Pregled ponude internet usluga - Pregled ponude poslovnih usluga