LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Pregled - Odluka o usklađivanju naknada plaća u svezi s pravom na prekvalifikaciju ili dokvalifikaciju i naknada plaća u svezi s pravom na zaposlenje od 1. lipnja 1997.

PREGLED PROPISA: Odluka o usklađivanju naknada plaća u svezi s pravom na prekvalifikaciju ili dokvalifikaciju i naknada plaća u svezi s pravom na zaposlenje od 1. lipnja 1997.


Propis - 1997-07-76-1374 Podaci o izvoru: Narodne novine br.: 76 / 1997 - 25.07.1997.

LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA
PREPORUKE

Korištenja novih medija u promociji poslovanja. Najbolji oglas je oglas na Internetu u obliku vlastitih internet stranica. Za web programiranje najčešće se koriste ili PHP ili ASP. Adobe Dreamweaver koristi se za stvaranje i obradu HTML, PHP, ASP-a. Izrada internet stranica za auto oglasnike, izrada internet knjiga gostiju za farme goveda, izrada foruma za kiropraktičare, izrada mailing lista za razne trgovine, izrada online anketa za iznajmljivače automobila, izrada internet sustava za narudžbe za trgovine opremom i priborom, održavanje i ažuriranje internet stranica za veleprodaju i za sve druge djelatnosti i sve druge poslovne subjekte i građane.

Pregled ponude internet usluga - Pregled ponude poslovnih usluga