LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Pregled - Rješenje kojim se društvu Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. iz Zagreba, zabranjuje raspolaganje i isplata novčanih sredstava nalogodavcu Matoš Davoru iz Zagreba, ostvarenih prodajom dionica izdavatelja Montmontaža d.d., Zagreb na Zagrebačkoj burzi d.d.

PREGLED PROPISA: Rješenje kojim se društvu Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. iz Zagreba, zabranjuje raspolaganje i isplata novčanih sredstava nalogodavcu Matoš Davoru iz Zagreba, ostvarenih prodajom dionica izdavatelja Montmontaža d.d., Zagreb na Zagrebačkoj burzi d.d.


Propis - 2006-12-132-2987 Podaci o izvoru: Narodne novine br.: 132 / 2006 - 06.12.2006.

LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA
PREPORUKE

Informacijska tehnologija, usluge oglašavanja, oglasi, usluge marketinga, internet usluge. Obavljanje naplate putem Interneta te izrada sustava Internet naplate. Izrada internet stranice za turističke agencije, stranica za obrtničke radionice, izrada internet stranice za radio, stranice za trgovine za prodaju putem pošte, izrada internet stranice za računovodstvo, stranica za turističke i ugostiteljske objekte, stranica za programere i za sve druge vrste djelatnosti, za sve tvrtke, obrte, i udruge.

Pregled ponude internet usluga - Pregled ponude poslovnih usluga