LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Pregled - Rješenje kojim se odobravaju izmjene i pročišćeni tekst Statuta Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda, kojim upravlja Raiffeisen mirovinsko društvo za upravljanje obveznim mirovinskim fondom d.d.

PREGLED PROPISA: Rješenje kojim se odobravaju izmjene i pročišćeni tekst Statuta Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda, kojim upravlja Raiffeisen mirovinsko društvo za upravljanje obveznim mirovinskim fondom d.d.


Propis - 2007-11-120-3508 Podaci o izvoru: Narodne novine br.: 120 / 2007 - 21.11.2007.

LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA
PREPORUKE

Razne usluge oglašavanja, izrada internet stranica, dizajn, prijava na tražilice, i sve drugo za poduzeća i privatnike. Prodaja putem Interneta. Internet trgovine vide samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje prema kartičnim kućama. Ažuriranje stranica za informatičke tvrtke, za trgovine poljoprivrednom opremom, ažuriranje stranica za stočare, za udruge poslodavaca pozicioniranje na tražilicama za turističke agencije i ugostiteljske radnje, internet usluge za volonterske udruge, izrada novih ili ažuriranje starih stranica za pedikerske usluge kao i za sve druge firme bez obzira na njihovu djelatnost.

Pregled ponude internet usluga - Pregled ponude poslovnih usluga