LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Pregled - Odluka o imenovanju predsjednika, zamjenika predsjednika, tajnika te članova prvostupanjskih i drugostupanjskih vijeća Suda časti Hrvatske obrtničke komore za mandatno razdoblje 2008. - 2012.

PREGLED PROPISA: Odluka o imenovanju predsjednika, zamjenika predsjednika, tajnika te članova prvostupanjskih i drugostupanjskih vijeća Suda časti Hrvatske obrtničke komore za mandatno razdoblje 2008. - 2012.


Propis - 2008-10-116-3369 Podaci o izvoru: Narodne novine br.: 116 / 2008 - 11.10.2008.

LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA
PREPORUKE

Usluge internet oglašavanja, optimizacija web stranica i usluge internet marketinga. Za usluge optimizacije i pozicioniranja web stranica na tražilicama slobodno nam se možete javiti bez obveza. Izrada internet stranica za kemijske čistionice, izrada internet knjiga gostiju za trgovine zaštitnom odjećom i obućom, izrada foruma za osnovne škole, izrada mailing lista za procjenitelje, izrada online anketa za biblioteke, izrada internet sustava za narudžbe za nakladničke kuće, održavanje i ažuriranje internet stranica za vodoinstalatere i za sve druge djelatnosti i sve druge poslovne subjekte i građane.

Pregled ponude internet usluga - Pregled ponude poslovnih usluga