PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-117-2204 NN 117/2004

• 5) Postupak pročišćavanja mora trajati dok školjkaši ne ispune mikrobiološke standarde propisane člankom 21. ovog Pravilnika.


Stranica 2004-08-117-2204 NN 117/2004

• 6) Ako se istodobno pročišćava više serija školjkaša, one moraju biti od iste vrste i dolaziti iz istog područja, ili iz različitih područja koja imaju iste epizootiološke uvjete.


Stranica 2004-08-117-2204 NN 117/2004

• 7) Debljina naslaga živih školjkaša u spremniku ne smije spriječiti njihovo otvaranje tijekom postupka pročišćavanja.


Stranica 2004-08-117-2204 NN 117/2004

• 8) Nakon završetka postupka pročišćavanja živi školjkaši moraju se isprati pitkom ili čistom morskom vodom.


Internet NN 117/2004
• 1) Centri za pročišćavanje moraju imati vlastite odobrene laboratorije ili osigurati usluge drugih laboratorija odobrenih od nadležnih tijela.

Internet stranice NN 117/2004
• – rezultatima mikrobioloških pretraga nepročišćenih živih školjkaša;

Internet stranice NN 117/2004 • – rezultatima mikrobioloških pretraga pročišćenih živih školjkaša;
Internet stranice NN 117/2004 • – rezultatima mikrobioloških pretraga vode koja se koristi u spremnicima;
Internet stranice NN 117/2004 • 3) Evidencije iz stavka 2. ovoga članka moraju se čuvati jednu godinu.
Internet stranice NN 117/2004 • 4) Svi pročišćeni školjkaši prilikom pakiranja označavaju se etiketom na pakovini (PRILOG 4. ovog Pravilnika).
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 117/2004 • 1) Održavanje živih školjkaša u otpremnim centrima ne smije prouzročiti njihovo kontaminiranje.
Informacije NN 117/2004 • 2) Tijekom rukovanja i kalibracije školjkaša mora se spriječiti njihovo kontaminiranje ili bilo kakve promjene njihovih svojstava.
Poslovne stranice NN 117/2004 • 3) Pranje ili čišćenje živih školjkaša mora se obavljati uporabom čiste morske vode ili pitke vode pod tlakom, a voda za čišćenje ne smije se reciklirati.
Pregledi NN 117/2004 • 1) Otpremni centri moraju imati vlastite odobrene laboratorije ili osigurati usluge drugih laboratorija odobrenih od nadležnih tijela.
Besplatno NN 117/2004 • 2) Odredba stavka 1. ovog članka ne primjenjuje se u slučaju kada su propisane pretrage prethodno obavljene u centru za pročišćavanje.
Glasnik NN 117/2004 • – evidenciju o rezultatima svih propisanih pretraga na živim školjkašima iz proizvodnog područja;
Propis NN 117/2004 • – evidenciju o rezultatima svih propisanih pretraga na živim školjkašima iz područja za ponovno polaganje;
Propis NN 117/2004 • 4) Evidencije iz stavka 3. ovoga članka moraju se čuvati godinu dana.
Propis NN 117/2004 • Prostorije za čuvanje i pakiranje živih školjkaša moraju biti u sastavu otpremnog centra.
Propis NN 117/2004 • Živi školjkaši moraju se pakirati na higijenski ispravan način, a materijal koji se koristi za pakiranje:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 58/06, Broj 30/95, Broj 50/09, Broj 133/02, Broj 116/00, Broj 112/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled