PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Izrada tijesta za tvrdi keks, laminiranje, oblikovanje, pečenje, hlađenje, palniranje.


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Izrada vafl listova; zamjes tijesta, oblikovanje, pečenje, hlađenje


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Čuvanje gotovih pekarskih proizvoda, ambalažiranje i transport do potrošača.


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Svrha praktične nastave u radnom procesu je stjecanje osnovnih znanja, vještina i navika na radu s različitim sirovinama, strojevima, uređajima i priborom. Praktičnu nastavu je najpovoljnije realizirati u blokovima po tjedan dana kada se naizmjenično ostvaruje tjedan teorijske i tjedan praktične nastave.


Internet NN 112/2004
• Praktična nastava u radnom procesu provodi se u radionicama obrtnika i za obuku učenika drugim licenciranim radionicama. Kada je praktični dio programa dan okvirno, svaka će škola zajedno s obrtnicima izraditi izvedbene programe, odrediti omjer realizacije praktične nastave u školi i u radnom procesu (minimalno 500 sati u radnom procesu na godinu) prema mogućnostima i opremljenosti škole (specijaliziranih učionica).

Internet stranice NN 112/2004
• Pri izradi izvedbenog programa praktične nastave potrebno je imati u vidu predznanje učenika stečeno u osnovnoj školi i činjenicu da za određeni dio programiranih radova učenici nemaju odgovarajuću teorijsku podlogu. Učenici u radionicama obrtnika sudjeluju u konkretnom proizvodnom ili uslužnom procesu i uče one sadržaje koje nameće određena usluga i zbog toga se uvijek ne može poštivati programirani redoslijed predviđenih sadržaja. Zadaća je svakog realizatora programa da učeniku na početku radnog zadatka pruži prijeko potrebna stručno-teorijska objašnjenja koja su neposredno vezana za izradu zadatka.

Internet stranice NN 112/2004 • Nastavnik škole koji ima zadaću organizirati, izvesti ili pratiti ostvarenje programa, dužan je voditi brigu da svi učenici najkasnije do kraja školske godine prođu sve predviđene programske sadržaje. Također je obveza nastavnika strukovno-teorijskih predmeta, značajnih za stjecanje zanimanja, da sudjeluju u izradi i praćenju ostvarenja programa praktične nastave.
Internet stranice NN 112/2004 • Svaki radni zadatak mora imati naziv cjeline, cilj, znanja i radne navike koje se stječu uvježbavanjem na praktičnoj nastavi. Radni zadatak obuhvaća pripremne radove, potrebni materijal, sredstva za rad, način izrade, radne uvjete, propise, zaštitne mjere i ekološke zahtjeve.
Internet stranice NN 112/2004 • Praćenje rada učenika i vrednovanje rezultata rada ima posebnu važnost i izvedbenim programom treba utvrditi način praćenja rada učenika i njihovo ocjenjivanje.
Internet stranice NN 112/2004 • Prilikom izrade izvedbenog programa potrebno je za svaku vježbu navesti i sljedeće:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - način izvođenja (organizacija tehničke i tehnološke upute);
Informacije NN 112/2004 • - način vrednovanja rezultata rada učenika (utvrditi način praćenja uspješnosti s obzirom na svladavanje praktičnog znanja i stjecanje vještina).
Poslovne stranice NN 112/2004 • Praktičnu nastavu mogu ostvariti učenici s položenim testom iz zaštite na radu te s važećom sanitarnom knjižicom. Učenik je dužan na nastavu dolaziti u radnoj odjeći i obući propisanoj za pekarsku struku te se pridržavati mjera osobne higijene.
Pregledi NN 112/2004 • Nastavni predmet: Izborna nastava – Mikrobiologija u struci
Besplatno NN 112/2004 • upoznati učenike s osnovama mikroskopa i mikroskopiranja te kvarenja hrane. Upoznat će mikroorganizme koji su važni u proizvodnji hrane te koji uzrokuju kvarenje.
Glasnik NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • Učenici će usvojiti vrste i oblike mikroorganizama koji kvare hranu te mikroorganizama koji sprečavaju kvarenje
Propis NN 112/2004 • Učenici će usvojiti načine ispitivanja bakteriološke čistoće.
Propis NN 112/2004 • Učenici će usvojiti karakteristične mikroorganizme za pojedinu namirnicu.
Propis NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 74/09, Broj 42/00, Broj 73/97, Broj 148/08, Broj 57/91, Broj 51/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled