PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Učenici moraju svladati sigurno rukovanje svim uređajima i strojevima u pogonu i upoznati sve izvore opasnosti od povreda u procesu proizvodnje.


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Zamjes tijestaUsvojiti znanja o organizaciji rada te steći samostalnost u kretanju i snalaženju u radnom prostoru.


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Naučiti kako pripremiti osnovne i ostale sirovine te uočiti korist tih pripremnih postupaka. Samostalno pripremati brašno, vodu, sol, kvasac i ostale sirovine.


Internet NN 112/2004
• Samostalno rukovati sporohodnom mijesilicom te provoditi zrenje tijesta u masi. Organizacija radnog procesa:

Internet stranice NN 112/2004
• Tjedni (ukupni) fond sati: 16 sati tjedno / 630 sati godišnje

Internet stranice NN 112/2004 • osposobiti učenike za samostalno obavljanje poslova u obrtničkoj i industrijskoj proizvodnji pekarskih proizvoda.
Internet stranice NN 112/2004 • Učenici će usvojiti tehnologiju izrade različitih vrsta kruha i peciva te održavanje propisanih klimatskih i higijenskih uvjeta rada
Internet stranice NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Internet stranice NN 112/2004 • Naučiti metode dijeljenja tijesta te samostalno provoditi dijeljenje ručno i strojno. Usvojiti metodu okrugljenja tijesta ručno i strojno
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Naučiti koja je uloga završne fermentacije te kako se provodi u statičnim i protočnim fermentacijskim komorama.
Informacije NN 112/2004 • Usvojiti postupak paljenja peći te pravilnog određivanja režima pečenja ovisno o opremljenosti pekare te vrste peći.Zamjes tijesta
Poslovne stranice NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 20 sati tjedno / 640 sati godišnje
Pregledi NN 112/2004 • osposobiti učenike za samostalno obavljanje poslova u obrtničkoj i industrijskoj proizvodnji pekarskih proizvoda.
Besplatno NN 112/2004 • Učenici će usvojiti tehnologiju izrade specijalnih vrsta kruha i peciva te tjestenina, keksa, čajnog peciva i vafla.
Glasnik NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • Čuvanje i transport gotovog proizvodaUčenici će usvojiti tehnologiju izrade specijalnih vrsta kruha i peciva te rukovanje raspoloživim strojevima.
Propis NN 112/2004 • Učenici će ručno oblikovati neke vrste specijalnih pekarskih proizvoda.
Propis NN 112/2004 • Učenici će naučiti metode izrade ostalih pekarskih proizvoda.
Propis NN 112/2004 • Učenici će naučiti na koji se način čuvaju pekarski proizvodi i kako se pakiraju radi lakšeg prijevoza do potrošača.Izrada:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 91/96, Broj 96/99, Broj 60/92, Broj 76/99, Broj 86/98, Broj 31/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled