PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis NN 20/1992

• Mast se hladi pomoću odgovarajućeg uređaja u posebnoj prostoriji u kojoj se, na izdvojenom prostoru, može i pakirati.


Propis NN 20/1992

• U objektu u kojem se proizvode polutrajne konzerve i trajne konzerve mora se osigurati prostorija za termostatiranje (inkubiranje) konzervi. Dimenzije te prostorije moraju biti takve da mogu primiti najmanje 1% toplinski obrađenih konzervi proizvedenih za 10 dana.


Propis NN 20/1992

• Osjetljivost termostatskog uređaja, koji održava temperaturu u prostorijama iz stavka 1. ovog članka na 37 oC. odnosno 55 o ne smije biti veća od ± 0,50 oC.


Propis NN 20/1992

• Na vanjskom zidu prostorije mora biti postavljen termograf za pračenje temperature u tijeku inkubacijskog testa.


Propis NN 20/1992
• Postolja sa perforiranim policama, na koja se stavljaju uzorci proizvodnih partija konzervi, moraju biti od nerđajućeg materijala.

Propis NN 20/1992
• Vrata prostorije moraju se zaključavati, a ključ se mora nalaziti kod veterinarskog inspektora.

Propis NN 20/1992 • Gotovi proizvodi, ovisno o vrsti, skladište se u posebne prostorije: za polutrajne konzerve, za trajne konzerve, za polutrajne kobasice i suhomesnate proizvode, za barene i kuhane kobasice, za trajne kobasice i za mast.
Propis NN 20/1992 • U prostorijama za skladištenje i otpremu gotovih proizvoda moraju se osigurati izdvojeni prostori za hlađenje, etiketiranje, pakiranje i uskladištenje pakiranih proizvoda.
Propis NN 20/1992 • Polutrajne konzerve i trajne konzerve, nepakirane ili pakirane u odgovarajuću ambalažu, slažu se na podmetače prema vrsti proizvoda i datumu proizvodnje.
Propis NN 20/1992 • Polutrajne kobasice i suhomesnati proizvodi skladište se na okvire metalne konstrukcije prema vrsti proizvoda i datumu proizvodnje. Ti se proizvodi mogu uskladištiti i prethodno pakirani u plastičnu ambalažu (vakuumiranu ili nevakuumiranu), a zatim u kartonsku ambalažu koja je složena na podmetače ili palete prema vrsti proizvoda i datumu proizvodnje.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 20/1992 • Obarene ili kuhane kobasice skladište se na okvire metalne konstrukcije prema vrsti proizvoda i datumu proizvodnje. Ti se proizvodi mogu uskladištiti i pakirani u vakuumiranu plastičnu ambalažu na police ili u posude s metalnim okvirima ili u kartonsku ambalažu koja je složena na podmetače prema vrsti proizvoda i datumu proizvodnje.
Propis NN 20/1992 • Mast se skladišti pakirana u veće ili manje ambalažne jedinice, koje su složene na podmetače prema datumu proizvodnje.
Propis NN 20/1992 • Na izdvojenom prostoru na kojem se etiketiraju i pakiraju gotovi proizvodi mora biti postavljena oprema za pranje ruku.
Propis NN 20/1992 • U prostorijama za uskladištenje i otpremu gotovih proizvoda mora se osigurati odgovarajuća temperatura i ventilacija zraka, a na zidovima mora biti postavljen dovoljan broj živinih termometara.
Propis NN 20/1992 • Za pripremu i uskladištenje pripremljenih začina, sastojaka salamure i aditiva u objektu mora postojati prostorija ili prostor odgovarajuće veličine.
Propis NN 20/1992 • Pakirane i jasno označene smjese pripremljenih začina i aditiva skladište se na police s metalnim okvirima od nerđajućeg materijala, odvojeno za svaku vrstu proizvoda.
Propis NN 20/1992 • Natrijev nitrit i natrijev nitrat skladište se u zatvorene posude od nerđajućeg materijala koje se drže pod ključem i kontrolom veterinarske inspekcije. U prostoriji za začine i aditive, ovisno o broju zaposlenog osoblja, mora biti postavljen odgovarajući broj opreme za pranje ruku.
Propis NN 20/1992 • Oprema koja se koristi pri obradi i preradi mesa mora biti izrađena od nerđajućeg materijala, funkcionalna i lako pristupačna za čišćenje, pranje i sanitaciju. Ona mora udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 19, 22, 24. i 27. i člancima 29. do 32. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • Prostorije za sanitaciju opreme, za nejestive proizvode i konfiskat, za veterinarsku inspekciju, za garderobe i sanitarne prostorije te prostorije za čišćenje i dezinfekciju prijevoznih sredstava po uređenju i opremljenosti, moraju udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 33. do 35. i člancima 111. i 116. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • U objektu u kojem se prerađuju sirovine i proizvodi životinjskog podrijetla koji su namijenjeni ishrani Ijudi moraju se osigurati prostorije za laboratorij, i to
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 58/95, Broj 62/08, Broj 34/02, Broj 39/98, Broj 43/96, Broj 15/04


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled