PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis NN 20/1992

• U prostorijama iz stavka I. ovog članka moraju se osigurati potrebni uređaji i oprema za kontrolu higijenske ispravnosti i sastava vode, sirovina i gotovih proizvoda.


Propis NN 20/1992

• lznimno od odredbe stavka 1. ovog članka, objekt u kojem se prerađuju sirovine i proizvodi životinjskog podrijetIa namijenjeni prehrani ljudi, ovisno o vrsti i opsegu pro- izvodnje, za ispitivanje sirovina i gotovih proizvoda može se koristiti uslugama ovlaštenog laboratorija.


Propis NN 20/1992

• Objekt za rasijecanje ribe i preradu ribljeg mesa, ovisno o načinu i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremIjene prostorije:


Propis NN 20/1992

• 16. za uskladištenje začina, aditiva, ulja i materijala za pakiranje;


Propis NN 20/1992
• 17. za čišćenje, pranje i dezinfekciju prijevoznih sredstava.

Propis NN 20/1992
• Objekti iz stavka 1. ovog članka moraju udovoljavati općim uvjetima za izgradnju i uređenje propisanim u člancima 5. do 27. i člancima 29. do 36. ovog pravilnika.

Propis NN 20/1992 • Svježe ulovljena ili zamrznuta riba prima se samo u prostoriju određenu za tu svrhu (s vodenim kanalom ili bez njega), u prihvatni bazen ili na pokretnu traku koja ima poseban odvod vode.
Propis NN 20/1992 • Za primarnu obradu morske ribe može se upotrebljavati i tekuća morska voda koja se dovodi i odvodi posebno obilježenim vodovima odnosno kanalima.
Propis NN 20/1992 • Morska se voda mora dovoditi s odgovarajuće dubine (gdje su struje stalne) i dovoljne udaljenosti od obale. U vodotok morske vode, odmah iza mjesta dobivanja, mora biti postavljen plinski klorinator s automatskim dozatorom. Mogu se koristiti i zdenci s morskom vodom, s istim uvjetima za kloriranje vode.
Propis NN 20/1992 • Gotovi se proizvodi skladište u posebne prostorije za polutrajne konzerve, za trajne konzerve i za soljene i sušene proizvode.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 20/1992 • Gotovi proizvodi pakiraju se u prostoriji koja mora imati odgovarajući broj opreme za pranje ruku.
Propis NN 20/1992 • U prostoriji za uskladištenje materijala za pakiranje mora biti posebno izdvojen dio za smještaj jestivog ulja i začina pakiranih u veće ambalažne jedinice.
Propis NN 20/1992 • Ulje i začini za dnevnu potrošnju moraju se pripremati u prostoriji koja udovoljava uvjetima propisanim u članku 145. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • Uređenje drugih prostorija iz članka 149. ovog pravilnika mora biti u skladu sa člankom 96 i člancima 101. do 103, člancima 111. i 116. i člancima 143. do 146. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • OBJEKTI ZA RASIJECANJE I PRERADU RAKOVA, ŠKOLJKI, PUŽEVA I ŽABA
Propis NN 20/1992 • Objekt za rasijecanje i preradu rakova, školjki, puževa i žaba, ovisno o načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
Propis NN 20/1992 • 1. za primanje sirovine, s prihvatnim bazenima, posudama ili drugom odgovarajućom vrstom opreme;
Propis NN 20/1992 • 13. za čišćenje, pranje i dezinfekciju prijevoznih sredstava.
Propis NN 20/1992 • Prostorije iz stavka 1. ovog članka. po uređenju i opremljenosti, moraju udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 5. do 27, člancima 29. do 36, članku 96, člancima 101. do 103. i člancima 111, 116. i 130. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • Ako se u objektu izrađuju proizvodi koji se podvrgavaju daljim tehnološkim postupcima. uređenje prostorija i opreme za proizvodnju mora udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 140, 141. i 144. ovog pravilnika.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 83/02, Broj 104/95, Broj 122/03, Broj 114/08, Broj 20/09, Broj 15/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled