PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Pravilnici, propisi vezani za bolesti stoke za klanje, zakonska regulativa


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Cilj i zadaci programa su da učenici nauče kemijski sastav hrane, shvate ulogu pojedinih sastojaka u organizmu, upoznaju hranu biljnoga i životinjskog porijekla i nauče se zdravoj prehrani.


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• II. Kemijski sastav prehrambenih proizvoda, energetska i fiziološka vrijednost hrane


Internet NN 112/2004
• Usvojiti osnovna znanja o kemijskim sastojcima hrane, energetskoj i fiziološkoj vrijednosti hrane

Internet stranice NN 112/2004
• - Klasifikacija robe, označivanje proizvoda, utvrđivanje kvalitete

Internet stranice NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
Internet stranice NN 112/2004 • Svaki učenik je dužan posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad donositi radnu odjeću i obuću.
Internet stranice NN 112/2004 • Upoznati učenike s mikroskopom i mikroskopiranjem, upoznati učenike s mikroorganizmima korisnim i štetnim u tehnologiji mesa i prerade mesa.
Internet stranice NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Mikroorganizmi važni u obradi i preradi mesa i u proizvodnji ostale hrane
Informacije NN 112/2004 • Mikrobiološke pretrageZnanje o mikroskopu i mikroskopiranju umjeti primijeniti u praksi
Poslovne stranice NN 112/2004 • Usvojiti znanje o mikroorganizmima koji kvare hranu i procese kvarenja
Pregledi NN 112/2004 • Usvojiti znanja o važnim porodicama mikroorganizama koji služe u preradi i proizvodnji hrane
Besplatno NN 112/2004 • Učenici trebaju usvojiti načine ispitivanja bakteriološke čistoće.
Glasnik NN 112/2004 • Usvojiti znanja o karakterističnim mikroorganizmima pojedine vrste namirnica.Mikroskop, dijelovi, mikroskopiranje preparata:
Propis NN 112/2004 • Mikroorganizmi koje koristimo u procesu salamurenja mesa (starter kulture).
Propis NN 112/2004 • Mliječno kiselinska fermentacija u proizvodnji nekih proizvoda. Alkoholna vrenja.
Propis NN 112/2004 • Uzimanje brisa s radnih površina, posuda, alata, kontrola higijene radnog prostora.
Propis NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 33/02, Broj 74/98, Broj 69/96, Broj 34/97, Broj 93/04, Broj 59/96


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled