PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Punjenje nadjeva. Oblikovanje (vezanje, sparivanje, priprema kolica, štapova). Vješanje kobasica na štapove, kolica. Toplinska obrada kobasica, toplo, hladno dimljenje. Fermentacija kobasica. Skladištenje kobasičarskih proizvoda.


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Odabir sirovina za određenu vrstu polutrajnog suhomesnatog proizvoda. Obrada osnovnih komada. Vlažno salamurenje komada mesa, rolanje, vezanje komada mesa, vješanje na štapove. Toplinska obrada, skladištenje. Proizvodnja trajnih suhomesnatih proizvoda:


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Priprema masnog tkiva za topljenje, zatim topljenje masnog tkiva. Odvajanje čvaraka od masti. Prešanje čvaraka. Hlađenje i pakiranje domaće svinjske masti. Industrijski način topljenja (DeLaval-ov uređaj). Proizvodnja svinjske masti.


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Odabrati sirovinu za proizvodnju određenih vrsta proizvoda – delikatesna šunka: rolana vratina punjena usitnjenim mesom, prešani jezici, delikatesni proizvodi sa želeom. Obrada sirovine i izrada proizvoda.


Internet NN 112/2004
• - odabir sirovine, obrada, punjenje limenki, zatvaranje, pasterizacija, skladištenje proizvoda trajnih konzervi (paštete, mesnog doručka, gulaša, miješanih konzervi)

Internet stranice NN 112/2004
• - izbor sirovine, obrada sirovine, punjenje, zatvaranje konzervi, pranje konzervi, sterilizacija, skladištenje

Internet stranice NN 112/2004 • - Izlaganje mesa u zatvorene vitrine, pakiranje mesa i prodaja u otvorenim vitrinama. Prodaja mljevenog mesa.
Internet stranice NN 112/2004 • - Prodaja kobasičarskih proizvoda, suhomesnatih proizvoda, konzervi, masti, ćevapa, pljeskavica.
Internet stranice NN 112/2004 • Cilj i zadaci programa su da učenici usvoje znanja o onečišćenju vode, zraka, tla i hrane i upoznaju načine gospodarskog zbrinjavanja otpada.
Internet stranice NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani zadaci (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Usvojiti pojam ekologije i upoznati se sa Zakonom o zaštiti okoliša
Informacije NN 112/2004 • - Onečišćenje zraka i zaštita (imisija, transmisija i emisija)
Poslovne stranice NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
Pregledi NN 112/2004 • Svaki učenik je dužan posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad donositi radnu odjeću i obuću.
Besplatno NN 112/2004 • Cilj i zadaci: cilj je da se učenici na temelju saznanja o zoonoznim bolestima upoznaju sa opasnostima koje prijete od mesa koje nije podvrgnuto veterinarskom pregledu.
Glasnik NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • 5. Zakonski propisi koji prate bolesti stoke za klanje- naučiti podjelu bolesti stoke za klanje.
Propis NN 112/2004 • - naučiti zakonske propise vezane za zoonozne bolestiPojam i podjela bolesti, prosuđivanje ispravnosti mesa
Propis NN 112/2004 • Pojam bolesti, simptomi, uzročnik. Procjena mesa veterinarskim pregledom. Uništavanje trupova, mesa.
Propis NN 112/2004 • Pojam bolesti. Simptomi, uzročnik, razvoj bolesti, ocjena mesa i postupak s mesom.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 27/97, Broj 46/94, Broj 111/03, Broj 179/04, Broj 127/00, Broj 6/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled