PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - prepoznati sastav raznih vrsta zajutraka, te njihove specifičnosti i načine posluživanja


Stranica NN 112/2004

• - pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje hladnih predjela od raznih salata, jaja, povrća i sendviča


Stranica NN 112/2004

• - ukrašavanje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje hladnih predjela


Stranica NN 112/2004

• - pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje običnih bistrih juha


Internet NN 112/2004
• - pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje jednostavnih priloga za bistre juhe

Internet stranice NN 112/2004
• - pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje jednostavnijih gustih juha od raznih vrsta povrća, žitarica i brašna

Internet stranice NN 112/2004 • - naučiti i shvatiti temeljne značajke, mjesto i ulogu toplih predjela u gastronomiji i obroku
Internet stranice NN 112/2004 • tehnološkom procesu i vrstama živežnih namirnica od kojih se gotove
Internet stranice NN 112/2004 • - naučiti pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje toplih predjela od jaja, povrća, tjestenina, riže, riba, rakova, školjki i glavonožaca
Internet stranice NN 112/2004 • - naučiti i prihvatiti temeljne značajke, mjesto i ulogu priloga i variva u kuharstvu, te pravilan izbor namirnica i tehnološkog postupka za gotovljenje jela
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje priloga od raznih povrća procesom kuhanja, pirjanja, prženja, kašice od povrća, te jela od tjestenina i riže
Informacije NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje jednostavnijih variva
Poslovne stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje salata od sirovog i kuhanog povrća
Pregledi NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih jednostavnih slatkih jela od voća, industrijskih i jednostavnijih domaćih tijesta
Besplatno NN 112/2004 • Kombinira se teorijska i praktična nastava uz korištenje metoda usmenog izlaganja, razgovora, demonstracije i praktičnih radova. Potrebno je inzistirati na problemskoj nastavi i projektnoj nastavi.
Glasnik NN 112/2004 • - razvijati kod učenika smisao za ekonomično i racionalno korištenje svim vrsta živežnih namirnica i ostalih potrebnim materijala,
Propis NN 112/2004 • - racionalno gospodarenje i iskorištavanje radnog i slobodnog vremena,
Propis NN 112/2004 • - poticati i stvarati natjecateljski i stvaralački duh kod učenika,
Propis NN 112/2004 • - privikavati se na kolektivni rad i uvažavati odgovornost u tom radu,
Propis NN 112/2004 • - prepoznavanje i pravilno odabiranje živežnih namirnica za razna jela i umake,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 152/08, Broj 28/05, Broj 34/08, Broj 30/09, Broj 46/01, Broj 112/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled