PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - uočavati različite situacije u komuniciranju na radnom mjestu u različitim prigodama,


Stranica NN 112/2004

• - osposobiti se za samostalniji rad na raznim termičkim uređajima i strojevima,


Stranica NN 112/2004

• - uočiti smisao, značenje i potrebu nuđenja jela vegetarijanske kuhinje,


Stranica NN 112/2004

• - steći potrebnu vještinu i znanje kod gotovljenja jela vegetarijanske kuhinje,


Internet NN 112/2004
• Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji

Internet stranice NN 112/2004
• - poznavati pravilno odabiranje umaka prema vrsti mesa i jela, te prema potrebama suvremene gastronomije i zdrave prehrane

Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, sastavljanje, gotovljenje i uporabu izvedenih svijetlih i tamnih umaka
Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, sastavljanje, gotovljenje i uporaba osnovnog i izvedenih umaka s maslacem, hladnih izvedenih umaka, želiranih umaka i hladetine
Internet stranice NN 112/2004 • - sastavljeni (izvedeni) hladni umaci od majoneze, octenog i drugi umaci
Internet stranice NN 112/2004 • - steći potrebito znanje, za vještinu, estetiku, ljepotu i smisao za ukrašavanje i slaganje hladnih predjela
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje hladnih predjela od raznih salata, jaja, povrća i voća, riba, rakova, školjki, glavonožaca i kanape sendviča
Informacije NN 112/2004 • - salate od riba, rakova, školjki i glavonožaca (začinjene umacima od majoneze i octenim umacima)
Poslovne stranice NN 112/2004 • -osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje krepkih juha i priloga za te juhe
Pregledi NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje sluzavih, ragu, krem, kašastih i narodnih juha od raznih vrsta živežnih namirnica
Besplatno NN 112/2004 • - osposobiti se za sastavljanje, pripremanje, izlaganje i posluživanje hladnih juha od povrća, voća i mliječnih proizvoda
Glasnik NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje toplih predjela od jaja, povrća i gljiva, tjestenina, riže, raznih mesa, riba, rakova, školjki i glavonožaca
Propis NN 112/2004 • - naučiti i usvojiti temeljne značajke jela od riba, rakova, školjki i glavonožaca te njihovo mjesto i uloga u kuharstvu, obroku i općenito u ljudskoj prehrani
Propis NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje jela od riba procesom (kuhanja, ogrušavanja, prženja, pohanja i pečenja)
Propis NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje jela od rakova, školjki i glavonožaca gotovljeni (kuhanjem, pečenjem, pohanjem, prženjem i zapečenjem)
Propis NN 112/2004 • - znati pravilno odabrati odgovarajući prilog (garnituru) i umak uz jela od riba, rakova, školjki i glavonožaca
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 119/02, Broj 102/95, Broj 4/91, Broj 119/09, Broj 144/06, Broj 2/95


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled