PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• Troškovi s obzirom na promjenu stupnja zaposlenosti kapaciteta.


Stranica NN 112/2004

• Nastava ovog predmeta izvodi se u učionici sa cijelim razredom, uz napomenu da ne izostane korelacija s predmetima ugostiteljsko posluživanje, kuharstvo, slastičarstvo, poznavanje robe, kao i predmetima ekonomske struke.


Stranica NN 112/2004

• U realizacije nastave težiti primjeni metoda (usmena, demonstracijska, dokumentacijska,…) rada koje će podići pažnju i stupanja aktivnosti polaznika, a oblike rada prilagoditi njihovoj kronološkoj dobi i predznanju. Treba istaći one sadržaje koje učenici neće samostalno obrađivati na stručnoj i praktičnoj nastavi.


Stranica NN 112/2004

• Učenikova dostignuća provjeravaju se putem usmenih, pismenih i seminarskih radova.


Internet NN 112/2004
• 6.10. Izborni nastavni predmet: Tjelesna i zdravstvena kultura

Internet stranice NN 112/2004
• Nastavni plan i program tjelesne i zdravstvene kulture objavljen je u «"Narodnim novinama" br. 136» od 28. kolovoza 2003.g.

Internet stranice NN 112/2004 • U izbornom predmetu matematika u struci nudi se detaljnija obrada nastavnih sadržaja iz nastavnog programa stručno-teoretskog dijela matematika u struci .
Internet stranice NN 112/2004 • Sastavni dio ovog programa su sadržaji Zaštite na radu i Bontona.
Internet stranice NN 112/2004 • Cilj: Stjecanje osnovnih znanja, vještina i navika koji će omogućiti samostalno obavljanje poslova u ugostiteljskoj djelatnosti – zanimanju konobar.
Internet stranice NN 112/2004 • Upoznati i objasniti ugostiteljske objekte i jedinice za pružanje usluga prehrane i točenja pića.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Prepoznati suvremene ugostiteljske objekte za pružanje usluga prehrane i točenja pića.
Informacije NN 112/2004 • Ugostiteljski objekti i poslovne jedinice za pružanje usluga prehrane i točenja pića.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Odrediti ulogu kategorizacije ugostiteljskih objekata za smještaj.
Pregledi NN 112/2004 • Prepoznati ugostiteljske objekte koji nisu obvezni izvršiti kategorizaciju.
Besplatno NN 112/2004 • Izreći i pokazati dijelove restorana te objasniti njihovu ulogu u cjelovitosti i zasebnosti.
Glasnik NN 112/2004 • Prepoznati i razvrstati namještaj u ugostiteljskih objektima za pružanje usluga prehrane i točenja pića.
Propis NN 112/2004 • Pravilno prekriti stol podstolnjakom, stolnjakom i nadstolnjakom.
Propis NN 112/2004 • Nabrojiti i pokazati metalno, porculansko, stakleno, vatrostalno,… posuđe.
Propis NN 112/2004 • Uvježbati tehnike nošenja tanjura, čaša, pribora za jelo i drugog inventara.
Propis NN 112/2004 • Utvrditi ulogu i važnost uređaja i aparata u ugostiteljskim objektima.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 162/03, Broj 29/99, Broj 47/90, Broj 171/03, Broj 81/08, Broj 44/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled