PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 74/2008 • E. coli u proizvodima od kuhanih rakova i mekušaca s odstranjenim oklopom ili ljuskom:
NN 74/2008 • – nezadovoljavajuće, ako je jedna ili više ustanovljenih vrijednosti > M, ili ako je više od c od ispitivanih n vrijednosti između m i M.
NN 74/2008 • Koagulaza pozitivni stafilokoki u proizvodima od kuhanih rakova i mekušaca s odstranjenim oklopom ili ljuskom:
NN 74/2008 • – prihvatljivo, ako je najviše c od ispitivanih n uzoraka vrijednosti između m i M, te ako su ostale ustanovljene vrijednosti < m,
NN 74/2008 • – nezadovoljavajuće, ako je jedna ili više ustanovljenih vrijednosti > M, ili ako je više od c od ispitivanih n vrijednosti između m i M.
NN 74/2008 • Plan uzimanja uzoraka 1 Granične vrijednostiIspitna referentna metoda 2Faza u kojoj se kriterij primjenjujeMjera u slučaju nezadovoljavajućih rezultata
NN 74/2008 • HRN ISO 16649-1 ili HRN ISO-2 Proizvodni procesPoboljšanja higijene proizvodnje i izbora sirovina
NN 74/2008 • (gotova hrana)E. coli 52100 cfu/g1000 cfu/gHRN ISO 16649-1 ili HRN ISO 16649-2 Proizvodni procesPoboljšanja higijene proizvodnje i izbora sirovina
NN 74/2008 • 2 Primjenjuje se najnovije izdanje norme (međunarodna ili odgovarajuća hrvatska norma).
NN 74/2008 • Navedene granične vrijednosti odnose se na svaku ispitivanu jedinicu uzorka.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 74/2008 • Rezultati ispitivanja pokazuju mikrobiološku ispravnost ispitivanog procesa.
NN 74/2008 • E. coli u rezanom voću i povrću (u gotovoj hrani) i u nepasteriziranim sokovima od voća i povrća (u gotovoj hrani):
NN 74/2008 • – nezadovoljavajuće, ako je jedna ili više ustanovljenih vrijednosti > M, ili ako je više od c od ispitivanih n uzoraka vrijednosti između m i M.
NN 74/2008 • PRAVILA ZA UZIMANJE UZORAKA I ZA PRIPREMU UZORAKA ZA ISPITIVANJE
NN 74/2008 • 3.1. Opća pravila uzimanja uzoraka i pripreme uzoraka za ispitivanje
NN 74/2008 • Ukoliko nema specifičnih pravila za uzimanje uzoraka i pripremu uzoraka za ispitivanje, kao referentne metode se primjenjuju relevantne norme Međunarodne organizacije za norme (ISO) i smjernice Codex-a Alimentariusa.
NN 74/2008 • 3.2. Uzimanje uzoraka za bakteriološko ispitivanje u klaonicama i objektima za proizvodnju mljevenog mesa i mesnih pripravaka
NN 74/2008 • Pravila uzimanja uzoraka s trupova goveda, svinja, ovaca, koza i konja
NN 74/2008 • Destruktivna i nedestruktivna metoda uzimanja uzoraka, izbor mjesta za uzimanje uzoraka i pravila za pohranjivanje i transport uzoraka opisani su u normi HRN ISO 17604.
NN 74/2008 • Tijekom svake serije uzimanja, nasumce se uzimaju uzorci s pet trupova. Mjesta s kojih se uzimaju uzorci odabiru se ovisno o tehnologiji klanja koja se koristi u svakom pojedinom objektu.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 137/05, Broj 136/06,
Broj 136/06, Broj 45/07,
Broj 77/01, Broj 112/04
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE