PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2008-06-74-2454 NN 74/2008

• E. coli u proizvodima od kuhanih rakova i mekušaca s odstranjenim oklopom ili ljuskom:


Stranica 2008-06-74-2454 NN 74/2008

• – nezadovoljavajuće, ako je jedna ili više ustanovljenih vrijednosti > M, ili ako je više od c od ispitivanih n vrijednosti između m i M.


Stranica 2008-06-74-2454 NN 74/2008

• Koagulaza pozitivni stafilokoki u proizvodima od kuhanih rakova i mekušaca s odstranjenim oklopom ili ljuskom:


Stranica 2008-06-74-2454 NN 74/2008

• – prihvatljivo, ako je najviše c od ispitivanih n uzoraka vrijednosti između m i M, te ako su ostale ustanovljene vrijednosti < m,


Internet NN 74/2008
• – nezadovoljavajuće, ako je jedna ili više ustanovljenih vrijednosti > M, ili ako je više od c od ispitivanih n vrijednosti između m i M.

Internet stranice NN 74/2008
• Plan uzimanja uzoraka 1 Granične vrijednostiIspitna referentna metoda 2Faza u kojoj se kriterij primjenjujeMjera u slučaju nezadovoljavajućih rezultata

Internet stranice NN 74/2008 • HRN ISO 16649-1 ili HRN ISO-2 Proizvodni procesPoboljšanja higijene proizvodnje i izbora sirovina
Internet stranice NN 74/2008 • (gotova hrana)E. coli 52100 cfu/g1000 cfu/gHRN ISO 16649-1 ili HRN ISO 16649-2 Proizvodni procesPoboljšanja higijene proizvodnje i izbora sirovina
Internet stranice NN 74/2008 • 2 Primjenjuje se najnovije izdanje norme (međunarodna ili odgovarajuća hrvatska norma).
Internet stranice NN 74/2008 • Navedene granične vrijednosti odnose se na svaku ispitivanu jedinicu uzorka.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 74/2008 • Rezultati ispitivanja pokazuju mikrobiološku ispravnost ispitivanog procesa.
Informacije NN 74/2008 • E. coli u rezanom voću i povrću (u gotovoj hrani) i u nepasteriziranim sokovima od voća i povrća (u gotovoj hrani):
Poslovne stranice NN 74/2008 • – nezadovoljavajuće, ako je jedna ili više ustanovljenih vrijednosti > M, ili ako je više od c od ispitivanih n uzoraka vrijednosti između m i M.
Pregledi NN 74/2008 • PRAVILA ZA UZIMANJE UZORAKA I ZA PRIPREMU UZORAKA ZA ISPITIVANJE
Besplatno NN 74/2008 • 3.1. Opća pravila uzimanja uzoraka i pripreme uzoraka za ispitivanje
Glasnik NN 74/2008 • Ukoliko nema specifičnih pravila za uzimanje uzoraka i pripremu uzoraka za ispitivanje, kao referentne metode se primjenjuju relevantne norme Međunarodne organizacije za norme (ISO) i smjernice Codex-a Alimentariusa.
Propis NN 74/2008 • 3.2. Uzimanje uzoraka za bakteriološko ispitivanje u klaonicama i objektima za proizvodnju mljevenog mesa i mesnih pripravaka
Propis NN 74/2008 • Pravila uzimanja uzoraka s trupova goveda, svinja, ovaca, koza i konja
Propis NN 74/2008 • Destruktivna i nedestruktivna metoda uzimanja uzoraka, izbor mjesta za uzimanje uzoraka i pravila za pohranjivanje i transport uzoraka opisani su u normi HRN ISO 17604.
Propis NN 74/2008 • Tijekom svake serije uzimanja, nasumce se uzimaju uzorci s pet trupova. Mjesta s kojih se uzimaju uzorci odabiru se ovisno o tehnologiji klanja koja se koristi u svakom pojedinom objektu.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 137/05, Broj 136/06, Broj 136/06, Broj 45/07, Broj 77/01, Broj 112/04


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled