PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2005-10-125-2330 NN 125/2005

• gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;


Stranica 2005-10-125-2330 NN 125/2005

• i) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70 °C;


Stranica 2005-10-125-2330 NN 125/2005

• j) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2 CO3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80 °C;


Stranica 2005-10-125-2330 NN 125/2005

• k) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje i slično;


Internet NN 125/2005
• l) mlijeko i proizvodi od mlijeka gdje je sirovo mlijeko bilo pasterizirano pod nadzorom ovlaštenog veterinara na temperaturi od 71,7 °C kroz 15 sec, nakon čega je bilo podvrgnuto:

Internet stranice NN 125/2005
• – daljnjoj termičkoj obradi, nakon koje je peroksidaza test dao negativnu reakciju; ili

Internet stranice NN 125/2005 • – procesu sušenja koje uključuje zagrijavanje s jednakim učinkom toplinske obrade kao i u prethodnom stavku; ili
Internet stranice NN 125/2005 • – obradi kojom je postignuta pH vrijednost manja od 6 kroz najmanje 1 sat;
Internet stranice NN 125/2005 • m) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
Internet stranice NN 125/2005 • n) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 125/2005 • o) trajni suhomesnati proizvodi ukoliko udovoljavaju sljedećim uvjetima: aktivnost vode od 0,93 ili manje, pH vrijednost manje od 6, vrijeme zrenja najmanje 9 mjeseci i težina od najmanje 5,5 kg.
Informacije NN 125/2005 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na pošiljke podrijetlom iz sljedećih zemalja:
Poslovne stranice NN 125/2005 • Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaje važiti Naredba o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku i provoza preko područja Republike Hrvatske živih domaćih papkara (goveda, ovaca, koza i svinja) i divljih papkara, proizvoda od papkara kao i životinjske hrane i stelje radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku zarazne bolesti slinavke i šapa (»Narodne novine« br. 64/2005.).
Pregledi NN 125/2005 • Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
Besplatno NN 125/2005 • Na temelju članka 11. stavka 1. točke 18. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine« 70/97, 105/01 i 172/03), ministar poljoprivrede i šumarstva donosi
Glasnik NN 125/2005 • Zabranjuje se uvoz u Republiku Hrvatsku i provoz preko područja Republike Hrvatske pošiljaka:
Propis NN 125/2005 • Zabrana iz stavka prvog ove točke odnosi se i na pošiljke žive peradi koja potječu iz drugih zemalja, odnosno regija ako se provoze preko navedenih područja.
Propis NN 125/2005 • a) hermetički zatvorenih toplinski obrađenih konzervi od mesa peradi i pernate divljači koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve.
Propis NN 125/2005 • b) proizvoda od jaja koji su prije ili tijekom proizvodnje podvrgnuti toplinskoj obradi sušenja u proizvodnji jaja u prahu, pasterizacije ili sterilizacije.
Propis NN 125/2005 • Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 123/08, Broj 85/09, Broj 26/03, Broj 4/91, Broj 55/02, Broj 54/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled