PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2005-10-125-2330 NN 125/2005

• Veterinarska kontrolna područja nadzora i cijepljenja protiv slinavke i šapa, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 4. kolovoza 2003, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.


Stranica 2005-10-125-2330 NN 125/2005

• Urugvaj: pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 1. studenog 2001. godine.


Stranica 2005-10-125-2330 NN 125/2005

• Argentina: Chubut, Santa Cruz i Tierra del Fuego, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 1. ožujka 2002. godine.


Stranica 2005-10-125-2330 NN 125/2005

• Bocvana: Veterinarske kontrolne zone bolesti 5, 6, 7, 8, 9 i 18, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 7. lipnja 2003. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.


Internet NN 125/2005
• Veterinarske kontrolne zone bolesti 10, 11, 12, 13 i 14, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 7. ožujka 2002. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.

Internet stranice NN 125/2005
• - kontrolnog područja bolesti slinavke i šapa smještenog u veterinarskim područjima Mpumalanga i Sjevernim provincijama, u okrugu Ingwavuma veterinarskog područja Natal i u graničnom području s Bocvanom istočno od 28° paralele i okruga Camperdown, u pokra

Internet stranice NN 125/2005 • zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.
Internet stranice NN 125/2005 • Namibija: Južno od obrambenog zida koji se proteže od Palgrave Pointa na zapadu do Gama na istoku, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.
Internet stranice NN 125/2005 • Urugvaj: pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 1. studenog 2001. godine
Internet stranice NN 125/2005 • Bocvana: Veterinarske kontrolne zone bolesti 5, 6, 7, 8, 9 i 18, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 7. lipnja 2003. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 125/2005 • Veterinarske kontrolne zone bolesti 10, 11, 12, 13 i 14, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 7. ožujka 2002. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
Informacije NN 125/2005 • – kontrolnog područja bolesti slinavke i šapa smještenog u veterinarskim područjima Mpumalanga i Sjevernim provincijama, u okrugu Ingwavuma veterinarskog područja Natal i u graničnom području s Bocvanom istočno od 28° paralele i okruga Camperdown, u pokrajini KwaZuluNatal,
Poslovne stranice NN 125/2005 • zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
Pregledi NN 125/2005 • Namibija: Južno od obrambenog zida koji se proteže od Palgrave Pointa na zapadu do Gama na istoku, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
Besplatno NN 125/2005 • Swaziland: Područje zapadno od »crvenih linija« ograda koje se protežu sjeverno od rijeke Usutu do granice s Južnom Afrikom zapadno od Nkalashane, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
Glasnik NN 125/2005 • Veterinarska kontrolna područja nadzora i cijepljenja protiv slinavke i šapa, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 4. kolovoza 2003., zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
Propis NN 125/2005 • g) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
Propis NN 125/2005 • h) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
Propis NN 125/2005 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
Propis NN 125/2005 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 35/09, Broj 94/01, Broj 28/04, Broj 136/03, Broj 71/06, Broj 95/04


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled