PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-01-1-3 NN 1/2007

• Konzerve od usitnjenog mesa moraju ispunjavati sljedeće uvjete:


Stranica 2007-01-1-3 NN 1/2007

• – sadržaj konzerve mora biti homogen i kompaktan tako da se može narezivati, odnosno ne smije biti maziv;


Stranica 2007-01-1-3 NN 1/2007

• – sadržaj konzerve na presjeku može imati vidljive komadiće usitnjenog mesa i masnog tkiva;


Stranica 2007-01-1-3 NN 1/2007

• – miris i okus treba biti svojstven proizvodu, a boja postojana;


Internet NN 1/2007
• (1) Mesni doručak je proizvod od različitih vrsta mesa, strojno otkoštenog mesa, masnog i vezivnog tkiva i iznutrica različitog stupnja usitnjenosti te dodatnih sastojaka.

Internet stranice NN 1/2007
• (2) Količina bjelančevina mesa u proizvodu mora biti minimalno 12%.

Internet stranice NN 1/2007 • (1) Narezak za sendvič je proizvod od različitih vrsta mesa, strojno otkoštenog mesa, masnog i vezivnog tkiva i iznutrica različitog stupnja usitnjenosti te dodatnih sastojaka.
Internet stranice NN 1/2007 • (2) Količina bjelančevina mesa u proizvodu mora biti minimalno 10%.
Internet stranice NN 1/2007 • (1) Kobasice u konzervi se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivom hrenovke u konzervi ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
Internet stranice NN 1/2007 • (2) Proizvodi iz stavka 1. ovoga članka i druge vrste kobasica u konzervi moraju, osim zahtjeva propisanih za kategoriju konzervi, udovoljavati i zahtjevima koji su ovim Pravilnikom propisani za odgovarajući proizvod iz kategorije kobasica.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 1/2007 • (1) Paštete i namazi u konzervi se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivom: paštete u konzervi i namazi u konzervi ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
Informacije NN 1/2007 • (2) Proizvodi iz stavka 1. ovoga članka moraju, osim zahtjeva propisanih za kategoriju konzervi, udovoljavati i zahtjevima koji su ovim Pravilnikom propisani za paštete.
Poslovne stranice NN 1/2007 • (3) Namazi u konzervi moraju sadržavati minimalno 3% bjelančevina mesa.
Pregledi NN 1/2007 • (1) Jela u konzervi su proizvodi od različitih vrsta mesa, strojno otkoštenog mesa, sa ili bez kosti, masnog i vezivnog tkiva, iznutrica i proizvoda od mesa različitog stupnja usitnjenosti te dodatnih sastojaka.
Besplatno NN 1/2007 • (2) Jela u konzervi se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivima: jela od mesa, jela od iznutrica, jela od proizvoda od mesa i jela od mesa, iznutrica i proizvoda od mesa ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
Glasnik NN 1/2007 • (3) Količina mesa, odnosno iznutrica, odnosno proizvoda od mesa u gotovom proizvodu mora biti minimalno 20%.
Propis NN 1/2007 • (4) Proizvodi koji sadrže minimalno 3% mesa i/ili iznutrica i/ili proizvoda od mesa u gotovom proizvodu deklariraju se kao jela od povrća ili drugih proizvoda s mesom, odnosno iznutricama, odnosno proizvodima od mesa.
Propis NN 1/2007 • (1) Jela od mesa se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivom: gulaš ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
Propis NN 1/2007 • (2) Gulaš se proizvodi od različitih vrsta svježeg ili toplinski obrađenog mesa s pripadajućim masnim i vezivnim tkivom različitog stupnja usitnjenosti i umaka. Umak se sastoji od različitih vrsta jestive masnoće, bujona, juhe ili vode i dodatnih sastojaka.
Propis NN 1/2007 • (1) Slanina se proizvodi soljenjem, salamurenjem, sušenjem i zrenjem, sa ili bez dimljenja, sa ili bez toplinske obrade, čvrstoga masnog tkiva ili masnog tkiva svinja, sa ili bez pripadajućeg mišićnog tkiva i kože, te dodatnih sastojaka.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 77/93, Broj 17/03, Broj 5/04, Broj 187/03, Broj 18/94, Broj 85/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled