PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 1/2007 • – lopatična slanina je četvrtasto oblikovana lopatica bez kostiju s kožom i potkožnim masnim tkivom,
NN 1/2007 • – mesnata slanina je četvrtasto oblikovani dio grudnog koša svinja s dijelom trbušine, bez kostiju, sa ili bez hrskavice.
NN 1/2007 • (3) Proizvodi iz stavka 2. ovoga članka proizvode se kao: svježa, polutrajna i trajna slanina.
NN 1/2007 • (1) Svježa slanina se proizvodi soljenjem ili salamurenjem dijelova iz stavka 2. prethodnog članka.
NN 1/2007 • – površina proizvoda treba biti čista, masno tkivo bijele, a meso ružičastocrvene boje;
NN 1/2007 • (1) Polutrajna slanina se proizvodi postupcima soljenja ili salamurenja te pasterizacije sa ili bez dimljenja dijelova iz stavka 2. članka 90. ovoga Pravilnika.
NN 1/2007 • (2) Polutrajne slanine moraju ispunjavati uvjete propisane za polutrajne suhomesnate proizvode.
NN 1/2007 • (3) Trajna slanina se proizvodi postupcima soljenja ili salamurenja te zrenja sa ili bez dimljenja dijelova iz stavka 2. članka 90. ovoga Pravilnika.
NN 1/2007 • (4) Mesnata slanina proizvedena na način iz stavka 2. ovoga članka stavlja se na tržište pod nazivom panceta ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
NN 1/2007 • (5) Trajne slanine moraju ispunjavati uvjete propisane za trajne suhomesnate proizvode.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 1/2007 • (1) Ostali proizvodi od mesa su proizvodi koji se proizvode po proizvođačkoj dokumentaciji, a prema svojstvima ih nije moguće svrstati ni u jednu od naprijed navedenih kategorija proizvoda.
NN 1/2007 • (2) Ostali proizvodi od mesa se proizvode i stavljaju na tržište pod nazivom čvarci ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
NN 1/2007 • (1) Čvarci su proizvodi dobiveni pri proizvodnji domaće svinjske masti.
NN 1/2007 • – ne smiju sadržavati veće ostatke kožica ili druge primjese;
NN 1/2007 • Za utvrđivanje sukladnosti proizvoda sa zahtjevima ovoga Pravilnika i za praćenje, odnosno kontrolu kakvoće proizvoda upućuje se na norme navedene u Prilogu III.
NN 1/2007 • Danom stupanja na snagu ovoga Pravilnika prestaju važiti odredbe Pravilnika o kvaliteti mesnih proizvoda (»Narodne novine« broj 53/91, 96/97, 158/03).
NN 1/2007 • Proizvodi proizvedeni i deklarirani u skladu s propisom iz članka 96. ovoga Pravilnika mogu se stavljati na tržište najkasnije do 31. prosinca 2007. godine i mogu se nalaziti u maloprodaji do isteka roka trajanja proizvoda.
NN 1/2007 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
NN 1/2007 • PROIZVODI OD SVJEŽEG MESAProizvodi od usitnjenog mesaUsitnjeno meso
NN 1/2007 • POLUGOTOVA I GOTOVA JELA OD MESAPolugotova jela od mesaPolugotova djelomično toplinski obrađena jela od mesa
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 44/08, Broj 86/05,
Broj 4/08, Broj 48/02,
Broj 84/92, Broj 102/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE