PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2008-04-41-1399 NN 41/2008

• Škrobovi i škrobovi modificirani fizikalnim ili enzimskim metodama»Škrob«


Stranica 2008-04-41-1399 NN 41/2008

• Sve vrste riba kada je riba sastojak druge hrane i pod uvjetom da naziv i predstavljanje takve hrane ne upućuje na određenu vrstu ribe»Riba«


Stranica 2008-04-41-1399 NN 41/2008

• Sve vrste sira kada je sir ili mješavina sireva sastojak druge hrane i pod uvjetom da naziv i predstavljanje takve hrane ne upućuje na određenu vrstu sira »Sir«


Stranica 2008-04-41-1399 NN 41/2008

• Svi začini čiji udio nije veći od 2% mase proizvoda»Začin(i) « ili »mješavina začina«


Internet NN 41/2008
• Sve bilje ili dijelovi bilja čiji udio nije veći od 2% mase proizvoda»Bilje« ili »mješavine bilja«

Internet stranice NN 41/2008
• Sve vrste pripravaka guma koji se koriste u proizvodnji gumenih baza za gume za žvakanje»Gumi baza«

Internet stranice NN 41/2008 • Sve vrste mliječnih bjelančevina (kazeini, kazeinati i proteini sirutke) i njihove mješavine»Mliječni proteini« ili »Mliječne bjelančevine«
Internet stranice NN 41/2008 • Prešani, ekspeler ili rafinirani kakaov maslac»Kakaov maslac«
Internet stranice NN 41/2008 • Sve kategorije vina definirane Zakonom o vinu (NN 96/03) »Vino«
Internet stranice NN 41/2008 • Mišići kostura 7 od pojedinih vrsta životinja – sisavaca i ptica – koje su namijenjene prehrani ljudi, s prirodno uključenim ili prijanjajućim tkivom, pri čemu ukupna količina masnog i vezivnog tkiva nije veća od vrijednosti naznačene u nastavku i kada je meso sastojak drugoga proizvoda. Iz ove definicije isključeni su proizvodi, koji su definirani izrazom »strojno otkošteno meso«.»…meso« i naziv(i) vrsta životinja od kojih potječe
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 41/2008 • Najveća količina masnog i vezivnoga tkiva za sastojke koji se označavaju kao »…meso«
Informacije NN 41/2008 • Sisavci (osim mesa lagomorfa i mesa svinja) te mješavina ostalih vrsta u kojoj prevladavaju sisavci 25
Poslovne stranice NN 41/2008 • 8Količina vezivnog tkiva računa se na osnovi odnosa između količine kolagena i mišićnih bjelančevina. Za količinu kolagena se uzima količina hidroksiprolina pomnožena faktorom 8.
Pregledi NN 41/2008 • Ako se prijeđu navedene najveće količine ali je udovoljeno ostalim kriterijima definicije »mesa« tada se količina »…mesa« mora proporcionalno smanjiti te u popisu sastojaka spomenuti, osim izraza »…meso«, navesti i prisutnost masnog i/ili vezivnog tkiva.
Besplatno NN 41/2008 • 7 Ošit i žvakači mišići jesu dio mišića kostura, a isključeni su srce, jezik, mišići glave (osim žvakačih mišića), mišići carpusa, tarsusa i repa.
Glasnik NN 41/2008 • KATEGORIJE SASTOJAKA KOJI MORAJU BITI OZNAČENI NAZIVOM NJIHOVE KATEGORIJE IZA KOJEGA SLIJEDI NJIHOV SPECIFIČAN NAZIV ILI E BROJ
Propis NN 41/2008 • 10 Samo kod prerađenih sireva i proizvoda od prerađenih sireva
Propis NN 41/2008 • 1. Žitarice koje sadrže gluten (pšenica, raž, ječam, zob, pir, kamut ili njihovi hibridi) i proizvodi žitarica
Propis NN 41/2008 • 10. Orašasti plodovi (badem Amygdalus communis L., lješnjak Corylus avellana, orah Juglans regia, indijski oraščić-kešu Anacardium occindetale, pekan oraščić Carya illinoiesis, brazilski oraščić Bertholletia excelsa, pistacij Pistacia vera, makadamija oraščić Macadamia ternifolia) i njihovi proizvodi
Propis NN 41/2008 • 14. Sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l izraženi kao SO2.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 56/01, Broj 187/04, Broj 12/91, Broj 14/04, Broj 115/97, Broj 48/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled