PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - poznavati načine pripremanja, gotovljenja i posluživanja jela od žaba i puževa


Stranica NN 112/2004

• - naučiti i usvojiti temeljne značajke, mjesto i zadatak gotovog mesnog jela u obroku i ljudskoj prehrani


Stranica NN 112/2004

• - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje gotovih jela od: govedine, teletine, svinjetine, janjetine, peradi procesom (kuhanja, poprženja, pečenja i pirjanja) te jela od iznutrica i jela od mljevenih mesa


Stranica NN 112/2004

• - podjela gotovih mesnih jela prema živežnim namirnicama od kojih se gotove i prema tehnološkom procesu gotovljena jela:


Internet NN 112/2004
• - pripremanje, gotovljenje i posluživanje jela po narudžbi od raznih vrsta mesa procesom prženja, poprženja, pohanja i pečenjem na žaru

Internet stranice NN 112/2004
• - naučiti temeljne značajke jela vegetarijanske kuhinje, razloge postojanja takvih jela, te njihovo mjesto u kuharstvu i općenito u ljudskoj prehrani

Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje (jednostavnih) vegetarijanskih jela
Internet stranice NN 112/2004 • - bolje poznavanje priloga , variva i garnitura te njihovo stručnije i pravilnije određivanje uz razna glavna jela
Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih priloga od povrća procesom (pirjanja, zapečenja, pečenja u pećnici, i na žaru
Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih priloga od tjestenina, riže, žitarica i raznih variva
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - prepoznati i shvatiti sastav, mjesto i ulogu garnitura u gastronomiji
Informacije NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje i posluživanje jednostavnih garnitura uz mesna i riblja jela
Poslovne stranice NN 112/2004 • - jela od:(pirjanog, zapečenog, pečenog u pećnici i na žaru te punjenog) povrća
Pregledi NN 112/2004 • - postići potrebito znanje, iskustvo i vještinu u proizvodnji, oblikovanju i ukrašavanju desertnih jela
Besplatno NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje raznih tijesta te gotovljenje prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih slatkih jela od: (dizanog, vučenog, tekućeg, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta)
Glasnik NN 112/2004 • - sastavljanje, gotovljenje i posluživanje (mliječnog i voćnog) sladoleda i jela sa sladoledom - pehari)
Propis NN 112/2004 • - razna slatka jela (kolači) od: dizanog, vučenog, tekućeg, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta)
Propis NN 112/2004 • - meni (povijest, pojam, sastavljanje, upute za sastavljanje)
Propis NN 112/2004 • Kombinira se teoretska i praktična nastava uz korištenje metoda usmenog izlaganja, razgovora, demonstracije i praktičnih radova. Potrebno je inzistirati na problemskoj nastavi i projektnoj nastavi.
Propis NN 112/2004 • - prepoznati mjesto i ulogu kvalitetnog kuhara u suvremenoj gastronomiji,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 16/05, Broj 179/04, Broj 106/03, Broj 9/06, Broj 9/07, Broj 77/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled