PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - steći potrebno znanje i vještinu za obavljanje stručnih poslova i zadataka nakon školovanja,


Stranica NN 112/2004

• - racionalno iskorištavanje živežnih namirnica, ostataka jela, ostalih materijala i energije u proizvodnom procesu,


Stranica NN 112/2004

• - smišljeno i racionalno iskorištavanje radnog i slobodnog vremena,


Stranica NN 112/2004

• - upoznati načine vođenja administrativno-računskim poslova u suvremenoj gastronomiji,


Internet NN 112/2004
• - izračunavati prodajne cijene jela i napitaka s različitim maržama kroz kalkulaciju,

Internet stranice NN 112/2004
• - objasniti i prihvatiti važnost i ulogu normativa u gastronomiji,

Internet stranice NN 112/2004 • - upoznati način korištenja i uporabu računalske opreme u suvremenoj kuhinji i slastičarnici,
Internet stranice NN 112/2004 • - definiranje pojma marketinga i njegova važnost u gastronomiji,
Internet stranice NN 112/2004 • - usporediti i analizirati konvencionalne i suvremene načine nuđenja i posluživanja jela,
Internet stranice NN 112/2004 • - upoznati i naučiti značajke prigodnih obroka te njihov način organiziranja i nuđenja,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - postići veću slobodu i znanje u projektiranju i sastavljanju prodajnih karata jela,
Informacije NN 112/2004 • - uvježbavati i uspoređivati razne varijante menija i jelovnika za razne potrebe i prigode,
Poslovne stranice NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Pregledi NN 112/2004 • - prihvatiti pravila, mjesto i ulogu kuhinjske administracije u suvremenoj gastronomiji
Besplatno NN 112/2004 • - upoznati glavne administrativne, nadzorne i obračunske poslove u suvremenoj kuhinji
Glasnik NN 112/2004 • - vrste dokumenata, njihovo pisanje i praćenje po fazama proizvodnog procesa
Propis NN 112/2004 • - uvidjeti da se marketing usredotočuje na to da kuharski proizvod (jelo) bude dostupan na pravome mjestu, u pravo vrijeme i po cijeni prihvatljivoj za gosta
Propis NN 112/2004 • - naučiti i prihvatiti stručno pravilo da svako pripremljeno i gotovljeno jelo treba na valjan način ponuditi i poslužiti te da i najbolje gotovljeno jelo, a loše posluženo, nije dobro jelo
Propis NN 112/2004 • - objasniti značajke, mjesto i ulogu prigodnih obroka u gastronomiji
Propis NN 112/2004 • - obični obroci (kasna večera, picnic, vrtno primanje, suha putna hrana)
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 90/05, Broj 143/09, Broj 39/93, Broj 66/01, Broj 117/09, Broj 91/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled