PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-12-133-3798 NN 133/2007

• – osigurava da proizvod ostane mikrobiološki stabilan nakon inkubacije od 15 dana na temperaturi od 30°C u zatvorenom spremniku ili 7 dana na 55°C u zatvorenom spremniku ili nakon bilo koje druge metode dokazivanja da je primijenjeni način obrade prikladan.


Stranica 2007-12-133-3798 NN 133/2007

• Toplinski obrađeno kravlje mlijeko proizvodi se i stavlja na tržište kao:


Stranica 2007-12-133-3798 NN 133/2007

• – punomasno mlijeko koje sadrži najmanje 3,5% mliječne masti u suhoj tvari;


Stranica 2007-12-133-3798 NN 133/2007

• – djelomično obrano mlijeko koje sadrži najmanje 1,5% a najviše od 3,5% mliječne masti u suhoj tvari;


Internet NN 133/2007
• – obrano mlijeko koje sadrži najviše 1,5% mliječne masti u suhoj tvari.

Internet stranice NN 133/2007
• Toplinski obrađeno ovčje, kozje i bivolje mlijeko na tržište se stavlja s različitim udjelima mliječne masti i proteina.

Internet stranice NN 133/2007 • Kada se toplinski obrađeno mlijeko proizvodi djelomično ili u potpunosti od mlijeka u prahu odnosno ugušćenog (kondenziranog) mlijeka, pri označavanju proizvoda obvezno je navođenje udjela mlijeka u prahu odnosno ugušćenog (kondenziranog) mlijeka.
Internet stranice NN 133/2007 • Fermentirana mlijeka proizvode se fermentacijom mlijeka (kravljeg, ovčjeg, kozjeg i bivoljeg mlijeka ili njihove mješavine) primjenom starter kultura.
Internet stranice NN 133/2007 • Mikroorganizmi starter kulture u proizvodu moraju biti aktivni do isteka roka valjanosti ili roka upotrebe proizvoda.
Internet stranice NN 133/2007 • Broj i vrsta mikroorganizama starter kulture ovisi o specifičnosti određenog proizvoda.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 133/2007 • Ukoliko su fermentirana mlijeka toplinski obrađena nakon fermentacije, zahtjev iz stavka 2. ovoga članka se ne primjenjuje.
Informacije NN 133/2007 • U slučaju iz stavka 4. ovoga članka fermentirana mlijeka moraju biti označena s navodom »toplinski obrađeno«.
Poslovne stranice NN 133/2007 • Fermentirana mlijeka iz članka 13. stavka 1. ovoga Pravilnika moraju sadržavati manje od 10% mliječne masti u suhoj tvari.
Pregledi NN 133/2007 • Senzorna svojstva fermentiranih mlijeka moraju biti u skladu s osnovnom sirovinom i drugim označenim svojstvima.
Besplatno NN 133/2007 • Fermentirana mlijeka proizvode se i stavljaju na tržište kao:
Glasnik NN 133/2007 • Jogurt se proizvodi fermentacijom mlijeka djelovanjem različitih sojeva Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus sa ili bez dodatka drugih sojeva Lactobacillus spp.
Propis NN 133/2007 • Acidofilno mlijeko se proizvodi fermentacijom mlijeka djelovanjem različitih sojeva Lactobacillus acidophilus.
Propis NN 133/2007 • Kiselo mlijeko se proizvodi fermentacijom mlijeka djelovanjem različitih sojeva Lactococcus spp. i/ili Leuconostoc spp. i drugih bakterija mliječne kiseline.
Propis NN 133/2007 • Kefir se proizvodi fermentacijom mlijeka djelovanjem kefirnih zrnaca ili starter kulture sastavljene od različitih vrsta bakterija mliječne kiseline i kvasaca.
Propis NN 133/2007 • Ostala fermentirana mlijeka proizvode se fermentacijom mlijeka djelovanjem različitih sojeva bakterija mliječne kiseline i ostalih neškodljivih mikrobnih vrsta.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 112/04, Broj 9/02, Broj 53/00, Broj 21/08, Broj 136/03, Broj 66/93


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled